JellyPages.com

Tuesday, June 25, 2013

Me & You : Questionaire!


25 June 2013, Tuesday *Kda dah tidur. Abah juga sudah ke alam mimpi*

      Hurmmmmmm.
     Tia lama lae, aku mau pegi SPA suda. Aku akan tinggalkan Sabah sekali lagi. Aku risau dengan abah. Abah sekarang sakit :'( . Abah bekerja keras untuk kami, tapi apa yang kami buat untuk abah? Aku dulu agak tidak suka balik rumah. Sebab asal balik selalu seja kena bebel. 
      But now as I grow up, I understand what's in their mind. Be an adult especially after being a parents are way more complicated then what we see. Oops. Later about this emotional story. Aku mau share pasal aku dengan dia lagiiii. LOL mesti kamurang boring -_- HAHA. AM I EVER CARE.
Asal aku & dia bahagia. lalalala 
       (okay, aku merapu di sini)

What about the title? Haha, aku kan mau pegi SPA 1 Julai nanti, so WE got some problem called DISTANCE. siapa WE? Aku dan Papa ler. ngehehehe. Then kami dua pun berQuestionaire lah, sambil dia baca buku memandu, aku tengok anime, kami pun berWhatsapp lah. :3

Bagi aku sesi soal jawab kami sangat lucu, tapi aku suka, dan paling penting, buat aku tambah JATUH CINTA. hehe. Sini aku letak la conversation kami. Jiwang karat nak mampuihhhhh. LOL *PERINGATAN: sedia kan baldi sebelum baca HAHAHA*

Q: Adakah hatimu akan dekat selalu dengan hatiku biarpun kita jauh?
A: Hatiku tetap bersamamu sayang

Q: Cinta mu?
A: Sedangkan hatiku tetap selalu bersama mu apatah lagi cintaku

Q: Rindu mu?
A: Rindu ku? Sudah semestinya. Sedangkan masih senegeri sengsara separuh mati, apa lagi di negeri orang?

Q: Bagaimana dengan fikiran mu?
A: Fikiran ku hanya ingin bersama mu. Keinginan seorang suami akan isterinya sentiasa disisi. *ayat ini memang LOL hehe

Q: Jiwa mu?
A: Jiwa ku akan kekosongan sekiranya dirimu tidak melayani ku

Q: Sayang mu?
A: Sayangku hanya untuk baby tercinta Ani Amani Majali *nama full lah pulok. haha


Then kami buat la conversation macam biasa. Hehe, biasa lah orang BERCINTA lah sangat. Haha, now Papa sedang buat test computer untuk ujian memandu. Cubaan seja la. Wish him GOODLUCK on this Wednesday for his computer test :3



duh. Done with this entry. No idea anymore  -_-

tata!