JellyPages.com

Monday, June 10, 2013

The One I'm in LOVE with~

Story about HIM ^_^ (dedicated to Mr Bear)


Story aku kali ne pasal MyBebear. (malas mw berENGLISH sbb dah hbs study~ haha).
 Okayy~ START!
       Dia, Mr Bear (atau senang aku panggil papa la) lahir 27 Januari 1994. alaa sama macam aku la, cuma dia tua sikit berapa bulan. Kami dua kenal waktu kami sama-sama study di KML. Mula-mula tu aku tidak la rapat dengan dia, menyampahlah (boleh dikatakan macam tu) disebabkan oleh perangai dia dengan kawan satu kelas dia yang suka buat bising waktu kuliah. Senyum sorang-sorang bila aku ingat balik moment kami waktu di KML.

                Aku di kelas jenis yang bising jugak, cuma bising di kalangan kawan sekelas seja laa. Aku betul-betul kenal dengan dia waktu aku minta movie dengan dia. 
Waktu tu exam lagi. Final Sem 1. :3
  
              skip cerita ni sebab aku dengan dia tak kawan

Yang aku mau cerita ni pasal sekarang :D hehehe. Dinyatakan satu fakta di sini.
                
                  SAYA SAYANG PAPA!

Dia adalah orang yang saaaaaaaaaaaaangat caring! Kadang-kadang aku risau yang aku  ni menyusahkan dia ka apa. Aku tia suka sebenarnya menyusahkan orang, lagi-lagi dia.
Pernah dulu dia bagi aku RM30 sap aku masa tu teda duit yang berabis tiada. :"(
Malu sebenarnya bila dia bagi aku duit. (tengok betapa aku menyusahkan dia huhu) so aku balas apa yang dia buat dengan aku dengan bagi dia hadiah birthday!! Yeay!! 

First time aku celebrate birthday orang macam tu, untuk budak lelaki la. Kalau perempuan banyak kaliii suda, hehe. and sampai sekarang aku masih lagi terhutang budi dengan dia, sebab duit yang dia bagi tu dah jadi darah daging aku. Kalau la dia teda bagi duit dia dengan aku, rasanya kebuluran la aku sanaaa KML. -_- and aku masih hidup sampai sekarang! HAHA! (okay ini tidak lucu)

       Actually, aku masih dengan dia sampai sekarang. Bukan in term of IN RELATIONSHIP WITH mungkin kami kawan. Tapi bukan juga. Haha, urang bilang ITS COMPLICATED. :P hehe. tapi satu perkara yang pasti. 
                                 
               I LOVE HIM INFINITY!
 Lalalalaaa~ mau tinguk gambar dia? aha! Sorry tida bulihhh, teda permission dari tuan empunya badan :') tida pa la. Huhu.

.DONE WITH THIS ENTRY.