JellyPages.com

Tuesday, June 18, 2013

Titipan Cinta dari dia.


Papa, I am Sorry. :'(     

      Seriously, aku sedih bila baca segala yang dia sent dengan aku. Aku speechless. Aku sedar yang aku memang tia dapat mau sama-sama dengan dia. Aku tau apa kesudahan cerita kami. Tapi, aku masih menolak fakta yang aku memang tiada jodoh dengan dia. Aku masih mempertahankan apa yang bukan milik aku dan tidak akan pernah aku miliki. Kami dua tidak akan dapat bersama atas dasar agama. Sungguh kami tidak dapat menolak kenyataan tu. Sini aku tulis lah apa yang buat aku sangat-sangat tidak boleh lupakan dia, or tinggal kan dia walaupun sesaat dari hidup aku.

Monday, 17 June, 2133

-You sacrifice a lot of thing just to be with me
-You always with me when i need someone to talk with
-You never leave me alone
-You always thinking of me
-You cooked for me
-You even cried for me
-You always take care of me

Monday, 17 June, 2257

      Papa tau jua apa jadi ni last2, papa mau elak semua tu, papa harap benda tu tidak akan terjadi, tapi papa tiada kuasa untuk menghalang, papa tau papa akan kehilangan baby, papa akan rasa amat sengsara, sangat sengsara dan papa betul-betul maksudkan nya.
      Papa sekarang mau fikir mau sama baby, Itu ja papa punya mindset sekarang. Papa tia mau benda lain masuk, even papa tau yang papa inginkan ni tidak akan papa dapat, papa sangat sedih, sengsara & fikiran papa kacau bilau. Sebab bagi papa you are the only one I want but I can't get you & I can't keep you with me forever. 
        Papa tau akan kehilangan baby. Papa mau kasi habis sisa-sisa masa yang kita ada sebaik-baiknya. Papa tia mau bila papa kehilangan baby, yang tinggal cuma perasaan benci & marah baby terhadap papa. Papa tau papa akan buat perkara baby akan sakit hati dengan papa. Papa tau itu semua papa try mau elak & papa tia mampu. Papa sangat lemah, papa sekarang mau buat memori indah sama baby, papa mau layan & jaga baby macam papa layan & jaga seorang yang papa mau hidup bersama. Papa rasa sengsara, kenapa hubungan yang papa impikan & wanita yang papa betul-betul inginkan papa tia boleh dapat. 
       Kenapa mesti ada penghalang? Papa tau papa bukan lelaki yang cukup bagus untuk semua orang tapi papa rasa diri papa sangat dihargai oleh baby. Papa rasa happy bila baby sentiasa positif tentang papa. Baby tia pernah negatif sama papa. Papa takut baby benci papa. Itu lah perkara paling papa takut. Papa tia mau orang yang papa sangat sayang & cintai, benci papa. Papa tau segala masalah yang akan datang akan berpunca dari papa. Papa tau once papa bagi ***** peluang & papa cuba nilai dia, papa tau saat tu baby akan mula menjauh & tinggalkan papa. Papa kalau boleh mau lari dari tu kenyataan. Papa mau bawa baby hidup bersama. Biar tiada orang yang menghalang & tiada satu benda pun menghalang kita bersama. 
       Papa dapat rasa erti kebahagiaan sama baby. Kebahagiaan seorang lelaki yang sangat disayangi seperti seorang suami. Bila papa sama baby, papa rasa papa sudah berumahtangga & mempunyai seorang bini yang amat mencintai papa. Namun papa tau semua tu papa tia boleh dapat. 
       Papa sekadar lelaki biasa yang tau penghujung cerita & tia mampu mengubahnya. Papa cuma boleh lari dari dari kenyataan & hidup dalam kegembiraan sama baby untuk waktu sekarang. Papa tau benda ni tia akan kekal, itu la papa tia mau bagi ruang hati papa even ***** buat masa sekarang. Sebab papa punya hati telah jatuh kepada wanita yang papa gelar baby & wanita yang amat cintai papa & sayangi papa selama bersama. 
       Ani, I really love you with all of my heart. I know that I'm the one that always hurt you. But deep in my heart, I never ever want to do it. I'm so sorry for hurting you all this time. What I really want is to be with you & only with you. I love you with all of my heart baby! Muah!! One more thing I want you to know that when the day i lose you from my life, I lose one of my greatest life I ever had & I don't know if I will meet & found a girl that can give me the same feeling & the same thing that we had together all this time.

Touching oh. Huhu, dia nangis lae bila berCalling dengan aku. Sungguh aku terharu sebab ada lelaki yang sanggup menangis pasal aku, tapi aku tia dapat kasi keluar air mata. Ada lah sikit jatuh air mata, setitis dua titis. Aku sedih berabis, tapi aku mau dia happy. So aku berusaha buat dia berhenti menangis. Papa I LOVE YOU SO MUCH.

p/s: tiada warna warni di post aku kali ne, sebab perasaan aku sekarang sangat sedih.